Budapesti Asztalitenisz Szövetség
 
Responsive image
Responsive image
Responsive image
Responsive image
Responsive image
 
*** BPATSZ. Eseménynaptár *** Nincs esemény

Üdvözlünk a Budapesti Asztalitenisz Szövetség oldalán!

E-mail címünk: -Email-
Csapatbajnoksággal kapcsolatos ügyintézés: -Email-

Budapesti Iskolai Asztalitenisz Csapatbajnokság 2014. május 31.

 2014. jún. 10.
A Budapesti Asztalitenisz Szövetség (BPATSZ) első alkalommal rendezte meg május 31-én a Magyar Országos Asztalitenisz Szövetség (MOATSZ) és a Budapesti Diáksport Szövetség támogatásával a Budapesti Iskolai Asztalitenisz Csapatbajnokságot. A versenyen három kategóriában 12 kerületből 18 iskola 40 csapata vett részt. A legfiatalabb versenyző 7 a legidősebb 18 éves volt. A legtöbb versenyzőt a budafoki Kolonics György Általános Iskola indította, így ezt az intézményt terjesztjük fel a MOATSZ felé a Sport XXI. eszköztámogatási programba. A Kolonics György Általános Iskola az alsó tagozatosoknál tarolt és a felsősöknél is eredményesen szerepelt. Tóth Ida testnevelő remek munkát végzett. A verseny eredménye a mellékelt jegyzőkönyvekben megtekinthető.

A verseny igazolta, hogy nagyon sok diák kedvenc sportága az asztalitenisz. Az ilyen versenyek hozzájárulnak ahhoz, hogy sportágunk még népszerűbb legyen. Minden résztvevő kapott érmet és oklevelet, ez is hozzájárult ahhoz, hogy minden versenyző pozitív élményekkel távozott. Az eseményen látogatást tettek a budapesti régiós edzők. A felső tagozatos versenyen az érmeket a MOATSZ alelnöke, Pósfai Gábor adta át. A versenyről készült fotókból kiválogattunk néhányat.

Köszönjük a támogatók segítségét, a testnevelő tanárok hétvégi munkáját, a szülők kitartó buzdítását, a versenybírók korrekt ítéleteit. Már most elkezdjük a felkészülést a következő őszi versenyre, hiszen rengeteg visszajelzést kaptunk a testnevelőktől, a szülőktől, hogy várják a folytatást.

Eredmények:

Alsó tagozat: Alsós eredmények

Felső tagozat: Felsős eredmények

Középiskola: Középiskolás eredmények

Sári László
BPATSZ
diáksport referens