A 2017/2018. ÉVI CSAPATBAJNOKI OSZTÁLYOZÓ VERSENYKIÍRÁSA

 2018. máj. 11.
BUDAPESTI ASZTALITENISZ SZÖVETSÉG
CSB VERSENYBÍRÓSÁG

A 2017/2018. ÉVI CSAPATBAJNOKI OSZTÁLYOZÓ V E R S E N Y K I Í R Á SA

A Budapesti Asztalitenisz Szövetség által közzétett 2017/2018. évi Budapesti Férfi Asztalitenisz Csapatbajnokság Versenykiírásának 11. c) pontja alapján a Csapatbajnokság Versenybírósága osztályozót ír ki a CSB I/C osztályának 13. helyezettje és a három II. osztály második helyezettjei részére az I/C osztályba jutásért.
Indulásra jogosultak:
Budapest I/C osztály Pénzügyőr SE VIII..
Budapest II. osztály 1. csoport Budai XI. SE VIII.
2. csoport Pestszentimrei PSE I.
3. csoport Multi Sport SE I.

Az osztályozó lebonyolítása:


A csapatok párosítása és az első pályaválasztó meghatározása sorsolással történik. A két győztes játszik az osztályozó 1. helyéért, a két vesztes helyosztót játszik az osztályozó 3. helyéért.
Az oda-visszavágós mérkőzések első mérkőzésein győzelemig kell játszani! Amennyiben a visszavágó mérkőzésen az első mérkőzésen győztes csapat már több egyéni győzelmet ért el, mint ellenfele az első találkozón, akkor az összesítésben győztesnek tekintendő és nem kell tovább játszania.
Egyenlő pontszám és mérkőzés arány esetén a játszma arány dönt, játszma egyenlőség esetén pedig az elért pontok aránya. /lásd: Asztalitenisz Szabálykönyv 5.1.1.13./
A Szövetség minden mérkőzésre 2-2 játékvezetőt küld, akiknek a költségét a pályaválasztó viseli!

A sorsolás időpontja:

A sorsolás 2018. május 14-én 17.00-kor, a Szövetség V. ker. Curia utca 3. I. em. 1. szám alatti irodájában történik, amelyen minden érdekelt csapat képviselője köteles megjelenni. A sorsolást követően az összepárosított csapatok megegyeznek a mérkőzések lebonyolításának helyszínében és időpontjában, és erről a Versenybíróságot tájékoztatják.
Budapest, 2017. május 12.

Retek Levente
a CSB Versenybíróságának elnöke
 NincsEzen hír származási helye: Budapesti Asztalitenisz Szövetség
http://bpatsz.hu/news/a-2017-2018-evi-csapatbajnoki-osztalyozo-versenykiirasa.html