Budapesti Asztalitenisz Szövetség
 
Responsive image
Responsive image
Responsive image
Responsive image
Responsive image
 
*** BPATSZ. Eseménynaptár *** Nincs esemény

Üdvözlünk a Budapesti Asztalitenisz Szövetség oldalán!

E-mail címünk: -Email-
Csapatbajnoksággal kapcsolatos ügyintézés: -Email-

Tájékoztató sportorvosi engedélyek veszélyhelyzeti meghosszabbításáról

 2022. jan. 18.

Tájékoztatjuk a budapesti csapatbajnokságban részt vevő csapatok vezetőit (intézőit), hogy a 674/2021.(XII.3.) Korm. rendelet 1.§ (1) bekezdésének értelmében a kiadott és a veszélyhelyzeti intézkedések hatálybalépése kapcsán, a veszélyhelyzet ideje alatt lejáró sportorvosi engedélyek a veszélyhelyzet megszűnését követő 60 napig érvényesek (az OSEI tájékoztatója mellékelve). Jelenleg 2022. június 1-jéig van meghosszabbítva a veszélyhelyzet. Ennek megfelelően 2022. augusztus 01. napjáig érvényesek a korábban kiadott sportorvosi engedélyek.
Azon játékosokra azonban az intézkedés nem vonatkozik, akiknek 2021. december 03. napját megelőzően nem volt érvényes sportorvosi engedélye, tehát nekik be kell szerezniük a sportorvosi igazolást és csak azt követően vehetnek részt a csapatbajnoki mérkőzéseken, vagy az egyéni versenyeken.
Akiknek 2021 december 3. napját követően járt le az igazolása és nem érhető el sportorvosi engedélyének az időpontja a data.moatsz rendszerben, annak változatlanul be kell mutatnia azt a játékvezetőnek.


Tájékoztató a sportorvosi vizsgálatok végzéséről 2021.12.06




Budapest, 2022. január 17.
BPATSZ Intéző Bizottsága

 Nincs