Budapesti Asztalitenisz Szövetség
 
Responsive image
Responsive image
Responsive image
Responsive image
Responsive image
 
*** BPATSZ. Eseménynaptár *** Nincs közlegő esemény

Üdvözlünk a Budapesti Asztalitenisz Szövetség oldalán!

E-mail címünk: -Email-
Csapatbajnoksággal kapcsolatos ügyintézés: -Email-

A 2019-2020. tanévi Budapesti Iskolai Csapatbajnokság versenykiírása

 2019. okt. 11.
A 2019-2020. tanévi Budapesti Iskolai Csapatbajnokság versenykiírása

1. A verseny célja Az asztalitenisz sportág népszerűsítése az iskoláskorú tanulók körében. Játék- és versenyzési lehetőség biztosítása az asztalitenisz sportágban jártasságot szerzett fiatalok részére. A csapatok közötti erősorrend megállapítása a tavasszal esedékes iskolai csapatbajnokság döntőjéhez. Az iskolák közötti kapcsolatok kiépítése, a fiatalok közötti sportbarátságok kialakítása, elmélyítése.

EREDMÉNYEK

GALÉRIA 2. A verseny időpontja és helye
A csapatbajnokság őszi fordulójának időpontja: 2019. október 19. (szombat) Helyszín: Ormai László Sportcsarnok, II. kerület, Marczibányi tér 13.

3. A verseny rendezője:
Budapesti Asztalitenisz Szövetség (BPATSZ)

4. Támogató: MOATSZ, Budapest Főváros Önkormányzata és a Budapesti Diáksport Szövetség

5. Versenybíróság Főbíró: Szabó II. László Főbíró-helyettes: Karikás Gábor Szervező: Sári László (telefon: 06-70/253-3694, e-mail: -Email-)

6. A verseny résztvevői A versenyen csak azok a játékosok indulhatnak, akiknek a MOATSZ 2019. augusztus 1jét követően nem adott ki versenyzési engedélyt. Minden iskola versenyszámonként maximum 4 csapatot nevezhet. A verseny kiírója fenntartja a jogot a létszám iskolánkénti korlátozására, amennyiben a benevezett csapatok létszáma megkérdőjelezi a verseny adott napon történő lebonyolítását. Elsősorban azon iskolák nevezését korlátozhatjuk, akik először indulnak a versenyen. A versenyt vegyes kategóriában (fiúk és leányok vegyesen is alkothatnak egy csapatot) rendezzük. 7. Versenyszámok, tervezett kezdési időpontok 9.00 Alsó tagozatos általános iskolások számára csapatbajnokság 11.00 Felső tagozatos általános iskolások számára csapatbajnokság 14.30 Középiskolások számára csapatbajnokság

8. A verseny lebonyolítása Csapatverseny, 2 fős DC rendszerű verseny páros nélkül az alábbiak szerint: A1 – B2 A2 – B1 A1 – B1 A2 – B2


A jelentkezők számától függően 4 csapatos csoportokat alakítunk ki. A mérkőzések 2 nyert játszmáig tartanak. A csoport befejeztével alakul ki a végeredmény, így annyi győztes lesz, ahány csoportba sorsoljuk be a csapatokat. A csoportok első és második helyezettjei bejutnak a jövő év első felében megrendezendő „A” döntőbe. A többi helyezett az úgynevezett vigaszversenyen („B” döntő) vehet részt majd tavasszal.

9. Nevezés, sorsolás A nevezések beérkezésének határideje: 2019. október 14. (hétfő) A nevezéseket elektronikus úton (e-mail) a -Email- címre kell megküldeni a megadott formanyomtatványon. A nevezési lapon egy csapatba 2 (kettő) játékost kell nevezni. A nevezési lapon x-szel jelöljék meg, mely versenyszámban kívánják indítani az adott csapatot. Egy versenyszámot minimum 4 csapat nevezése esetén rendezünk meg. A nevezési határidő után beérkező nevezési lapokat nem tudjuk elfogadni.

NEVEZÉSI LAP LETÖLTÉSE

Nevezési díj: nincs Sorsolás: helyszíni regisztrációt követően

10. Díjazás Minden résztvevő éremdíjazásban részesül, illetve oklevelet kap.

11. Egyebek Regisztráció 8.00-tól, de legkésőbb a versenyszám megkezdése előtt 30 perccel. Itt lehet módosítani az előzetes nevezésen megadott névsort. Nem csak az ITTF által jóváhagyott ütőborításokkal lehet játszani, de javasolt. A versenyzők saját felszerelésüket használják (ütőt mindenki hozzon magával!), fehér mez, illetve fehér felsőruházat viselése nem engedélyezett. Tornacipő használata kötelező! Az öltözőkben hagyott értéktárgyakért nem vállalunk felelősséget. Valamennyi, itt nem szabályozott kérdésben a MOATSZ általános verseny- és játékszabályai és rendelkezései az irányadók. A versenykiírást a BPATSZ szükség esetén módosíthatja.


Budapest, 2019. szeptember 27.

Budapesti Asztalitenisz Szövetség
 Nincs