Budapesti Asztalitenisz Szövetség
 
Responsive image
Responsive image
Responsive image
Responsive image
Responsive image
 
*** BPATSZ. Eseménynaptár *** Nincs esemény

Üdvözlünk a Budapesti Asztalitenisz Szövetség oldalán!

E-mail címünk: -Email-
Csapatbajnoksággal kapcsolatos ügyintézés: -Email-

A 2015/2016. évi csapatbajnoki osztályozó versenykiírása

 2016. máj. 21.
A Budapesti Asztalitenisz Szövetség által közzétett 2015/2016. évi Budapesti Férfi Asztalitenisz Csapatbajnokság Versenykiírásának 11. c) pontja alapján a Csapatbajnokság Versenybírósága osztályozót ír ki a CSB I/C osztályának 13. helyezettje és a három II. osztály második helyezettjei részére az I/C osztályba jutásért.

Indulásra jogosultak:

Budapest I/C osztály

Pénzügyőr SE VIII.

Budapest II. osztály

1. csoport: KSI SE VI.
2. csoport: KSI SE VII.-PPKO
3. csoport: SZUFLA SE IV.

Az osztályozó lebonyolítása:

A csapatok párosítása és az első pályaválasztó meghatározása sorsolással történik. A két győztes játszik az osztályozó 1. helyéért, a két vesztes helyosztót játszik az osztályozó 3. helyéért.

Az oda-visszavágós mérkőzések első mérkőzésein minden egyéni mérkőzést le kell játszani! Amennyiben a visszavágó mérkőzésen az első mérkőzésen győztes csapat már több egyéni győzelmet ért el, mint ellenfele az első találkozón, akkor az összesítésben győztesnek tekintendő és nem kell tovább játszania.

Egyenlő pontszám és mérkőzés arány esetén a játszma arány dönt, játszma egyenlőség esetén pedig az elért pontok aránya. /lásd: Asztalitenisz Szabálykönyv 5.1.1.13.

A Szövetség minden mérkőzésre 2-2 játékvezetőt küld, akiknek a költségét a pályaválasztó viseli!

A sorsolás időpontja:

A sorsolás 2016. május 18-án 17.00-kor, a Szövetség V. ker. Curia utca 3. I. em. 1. szám alatti irodájában történik, amelyen minden érdekelt csapat képviselője köteles megjelenni. A sorsolást követően az összepárosított csapatok megegyeznek a mérkőzések lebonyolításának helyszínében és időpontjában, és erről a Versenybíróságot tájékoztatják.

Budapest, 2016. május 15.

Retek Levente
a CSB Versenybíróságának elnöke